Mesin Epp / Etpu / Epo

  • Auto Air Block Molding Machine PSB2000-6000F

    Mesin Cetak Blok Udara Otomatis PSB2000-6000F

    1. Mesin kanthi struktur sing kuwat.
    2. Gunakake kontrol layar PLC lan tutul, mbukak kanthi otomatis.
    3. Kalebu hopper sing kuwat.
    4. Gunakake basa operasi sing beda-beda, luwih gampang digunakake kanggo buruh.
    5. Gunakake sistem ngirim lan bobot otomatis.
    6. Gunakake bagean sing apik.
    7. Cocog kanggo nggawe produk kapadhetan sing kurang.
  • Auto Vacuum Block Moulding Machine PSB2000-6000Z

    Mesin Cetakan Blok Vakum Otomatis PSB2000-6000Z

    1. Mesin kanthi struktur sing kuwat.
    2. Gunakake kontrol layar PLC lan tutul, mbukak kanthi otomatis.
    3. Kalebu hopper sing kuwat.
    4. Vakum efisien dhuwur kanggo nggawe produk sing apik.
    5. Gunakake basa operasi sing beda-beda, luwih gampang digunakake kanggo buruh.
    6. Gunakake sistem ngirim lan bobot otomatis.
    7. Gunakake bagean sing apik.
    8. Cocog kanggo nggawe produk kepadatan rendah lan kepadatan tinggi.
  • Auto Shape Molding Machine(Hight Efficient Type)

    Mesin Cetakan Bentuk Otomatis (Jinis Efisien Dhuwur)

    1. Mesin kanthi struktur sing kuwat.
    2. Gunakake kontrol layar PLC lan tutul, mbukak kanthi otomatis.
    3. Gunakake sikil sing kuwat kanggo ngganti platform ing pabrik pelanggan.
    4. Vakum efisien dhuwur kanggo nggawe produk sing apik.
    5. Gunakake basa operasi sing beda-beda, luwih gampang digunakake kanggo buruh.
    6. Loro hopper vertikal kanggo ngisi bahan kanthi luwih cepet.
    7. Gunakake bagean sing apik.

  • Auto EPP/ETPU/EPO machine

    Mesin EPP / ETPU / EPO otomatis

    Mesin cetakan bentuk EPP

    Konstruksi baja padat sing diolah kanthi anil suhu tinggi, perawatan panas, permukaan sing rusak ing sandblast lan disemprot karo cat anti-korosif.
    Sistem kontrol nganggo layar sentuh PLC Jepang lan Inggris kanggo operasi sing gampang lan produksi kanthi otomatis.
    Bagéan mesin sing berkualitas lan stabil, kaya katup kursi amba Burkert Jerman.
    Ngirit energi kanthi ukuran mesin sing dirancang kanthi apik, garis pipa kanggo nyadari tekanan uap cepet mundhak lan mudhun.
    Drive hidrolik aliran dhuwur kanthi silinder hidrolik dobel, sing ndadekake mesin bisa mlaku terus lan dikunci kanthi kenceng.
    Mesin kasebut bisa dilengkapi sistem vakum bawaan, lan uga ana akses menyang sistem vakum pusat.
    Ruang pakan dobel kanggo panganan cepet kanggo nyepetake wektu siklus.
    Katup saldo kanggo ngontrol uap sing stabil.
    Sikil mesin sing dilapisi seng iku opsional kanggo pelanggan kanggo nginstal mesin ing lapangan khusus.
    Kaki lan platform mesin ora opsional.
  • EPP(Expanded Polypropylene)

    EPP (Polypropylene sing Ditambahi)

    EPP (Expand Polypropylene) minangka salah sawijining bahan komposit polimer / gas kristal kinerja tinggi, kanthi kinerja sing apik kanggo dadi bahan perlindungan lingkungan lan isolasi paling cepet. Kinerja Utama 1. Penyerapan energi: amarga produk EPP duwe struktur pori gelembung khusus, bisa nyedhot energi saka njaba kanthi efisien, lan bisa anti-pencet kanthi apik. 2. Daur ulang: Produk EPP keluwesan sing apik bisa digunakake bola-bali, ora gampang rusak. Data Teknis ...
  • Auto Shape Molding Machine With Vacuum

    Mesin Moulding Bentuk Otomatis Kanthi Vakum

    Fitur Utama 1. Awak alat nggunakake baja kekuatan dhuwur sing dipasang las, sawise proses tempering, proses sandblasting, kanggo mesthekake mesin duwe struktur sing kuat, ora bisa teyeng lan nambah umur kerja mesin 2. Alat nggunakake Mitsubishi PLC (kontrol sing bisa diprogram) lan Kontrol layar tutul Schneider. Proses produksi kabeh digunakake kanthi otomatis. 3. Mesin kanthi sistem pakan tekanan dhuwur, cetakan panganan kanthi cepet, mesin bisa nginstal 36 pcs ngisi bedhil 4. Mesin kanthi ...
  • SPY70\90\120 Continuous Pre-expander

    SPY70 \ 90 \ 120 Pre-expander Suwine

    Fitur Utama 1.Feeding, expander, filtrating, crushing, transportasi menyang silo kanthi otomatis 2. Kanthi ekspansi kaping pisanan lan kaloro, kaping pisanan ngisi adopsi piranti konversi konversi frekuensi, njamin kestabilan panganan 3. Umpama seragam, kisaran kepadatan busa yaiku 6- 35g / l 4. Bahan laras ing njero lan njaba, pengeringan amben cairan sing digawe saka waja tahan karat, kanggo njaga panggunaan sing awet lan kinerja stabil 5. Piranti proteksi listrik 6. Adopt tutup nyuda Jepang
  • SPJ50\70\110\130\150\160 Automatic Batch EPS Pre-expander

    SPJ50 \ 70 \ 110 \ 130 \ 150 \ 160 Otomatis Kumpulan EPS Pra-expander

    Fitur Utama 1.Feeding, expander, filtrating, transportasi menyang silo kanthi otomatis 2.Sistem busa dikendali kanthi tekanan nyuda katup lan katup kursi Angle, kanggo nggayuh pemanas sing akurat 3.Sistem pengukuran nggunakake sistem timbang elektronik, kontrol sensor level material, supaya bisa ngontrol Kapasitas bahan umpluk, kanggo mesthekake manik-manik busa 4.Gunakake kontroler PLC lan layar tutul, entuk operasi otomatis sing akurat 5.Fresh bar sing digawe saka waja tahan karat. Komponen listrik, katup ...
  • Auto Block Cutting Machine PSC2000-6000C

    Mesin Nglereni Blok Otomatis PSC2000-6000C

    Fitur utama 1. Mesin kalebu kabeh kaluwihan mesin tipe A, kanthi struktur sing kuat, trafo kapasitas gedhe, kontrol frekuensi kecepatan motor, lsp piranti sing ngatur. Akeh kabel sing nglereni, kacepetan lan voltase bisa disetel.  
  • Block Cutting Machine PSC2000-6000A

    Blok Mesin Nglereni PSC2000-6000A

    Fitur Utama 1. Awak mesin nggunakake tabung lan baja persegi sing kuat, kanthi struktur sing kuat, penampilan sing apik 2. Mesin duwe alat horisontal, vertikal, lan nglereni, telung arah nglereni 3. Mesin nggunakake kontrol frekuensi kacepetan motor, akeh kacepetan gerakan sing luwes, lancar lan swara sithik 4. Mesin nggunakake trafo 10 KVA, sawetara nyetel amba, kacepetan nglereni cepet
  • CNC Cutting Machine PSC2000-4000D

    Mesin Nglereni CNC PSC2000-4000D

    Fitur Utama 1. Mesin pigura utama sing disambungake karo baja sing kuat lan macem-macem perlengkapan khusus, gerakan stabil, kontrol kanthi akurat Mesin iki cocog kanggo nglereni grafis khusus, ngontrol akurasi dadi 0,5 mm 3. Mesin nggunakake trafo 3 kw, liwat regulator voltase elektronik, voltase output 0-70 v bisa disetel, bisa dipasang 20 kabel, ngethok 20 PC sing padha pola ing wektu sing padha 4. Mesin ...