Mesin Pemblokiran Auto Eps Block

  • Auto Air Block Molding Machine PSB2000-6000F

    Mesin Cetak Blok Udara Otomatis PSB2000-6000F

    1. Mesin kanthi struktur sing kuwat.
    2. Gunakake kontrol layar PLC lan tutul, mbukak kanthi otomatis.
    3. Kalebu hopper sing kuwat.
    4. Gunakake basa operasi sing beda-beda, luwih gampang digunakake kanggo buruh.
    5. Gunakake sistem ngirim lan bobot otomatis.
    6. Gunakake bagean sing apik.
    7. Cocog kanggo nggawe produk kapadhetan sing kurang.
  • Auto Vacuum Block Moulding Machine PSB2000-6000Z

    Mesin Cetakan Blok Vakum Otomatis PSB2000-6000Z

    1. Mesin kanthi struktur sing kuwat.
    2. Gunakake kontrol layar PLC lan tutul, mbukak kanthi otomatis.
    3. Kalebu hopper sing kuwat.
    4. Vakum efisien dhuwur kanggo nggawe produk sing apik.
    5. Gunakake basa operasi sing beda-beda, luwih gampang digunakake kanggo buruh.
    6. Gunakake sistem ngirim lan bobot otomatis.
    7. Gunakake bagean sing apik.
    8. Cocog kanggo nggawe produk kepadatan rendah lan kepadatan tinggi.