Solusi sing wis disesuaikan sing fokus karo kabutuhane sing sejatine

Ing Welleps, kita ngerti manawa saben klien duwe kabutuhan unik sing kudu ditampung. Wiwitane sampeyan mbutuhake kontroler kanthi fungsi winates, nanging sing bisa adaptasi kanthi gampang nalika bisnis tuwuh. Kanthi desain lan pabrikan produk ing omah, Welleps diaspal kanggo nyukupi kebutuhan khusus sampeyan - ngirim produk sing bisa dipercaya, terjangkau, lan ora ana gandhengane.

17e03ec1

Babagan Welleps

WELLEPS Technology Co., Ltd dununge ing kutha Hangzhou sing apik. Perusahaan kami fokus ing pengembangan lan manufaktur mesin lan cetakan EPS / EPP / ETPU luwih saka 15 taun. Mesin kasebut kalebu EPS pra-expander, mesin cetakan bentuk EPS / EPP / EPO / ETPU, mesin cetakan blok EPS, mesin pemotong, cetakan, lan liya-liyane. Perusahaan duwe tim profesional kanggo nyedhiyakake desain mesin, produksi, lan layanan purna jual.

Kita wis adol mesin menyang luwih saka 50 negara kalebu Amerika Selatan, Afrika, Timur Tengah, Asia, lsp.

Kualitas mesin minangka gesang kita, kepuasan Pelanggan minangka tujuane! Kita dipercaya sampeyan milih Welleps bakal menang ing mangsa ngarep!