Mesin Cetakan Bentuk Eps Otomatis

  • Auto Shape Molding Machine(Hight Efficient Type)

    Mesin Cetakan Bentuk Otomatis (Jinis Efisien Dhuwur)

    1. Mesin kanthi struktur sing kuwat.
    2. Gunakake kontrol layar PLC lan tutul, mbukak kanthi otomatis.
    3. Gunakake sikil sing kuwat kanggo ngganti platform ing pabrik pelanggan.
    4. Vakum efisien dhuwur kanggo nggawe produk sing apik.
    5. Gunakake basa operasi sing beda-beda, luwih gampang digunakake kanggo buruh.
    6. Loro hopper vertikal kanggo ngisi bahan kanthi luwih cepet.
    7. Gunakake bagean sing apik.

  • Auto Shape Molding Machine With Vacuum

    Mesin Moulding Bentuk Otomatis Kanthi Vakum

    Fitur Utama 1. Awak alat nggunakake baja kekuatan dhuwur sing dipasang las, sawise proses tempering, proses sandblasting, kanggo mesthekake mesin duwe struktur sing kuat, ora bisa teyeng lan nambah umur kerja mesin 2. Alat nggunakake Mitsubishi PLC (kontrol sing bisa diprogram) lan Kontrol layar tutul Schneider. Proses produksi kabeh digunakake kanthi otomatis. 3. Mesin kanthi sistem pakan tekanan dhuwur, cetakan panganan kanthi cepet, mesin bisa nginstal 36 pcs ngisi bedhil 4. Mesin kanthi ...