Mesin Epp / Etpu / Epo Otomatis

  • Auto EPP/ETPU/EPO machine

    Mesin EPP / ETPU / EPO otomatis

    Mesin cetakan bentuk EPP

    Konstruksi baja padat sing diolah kanthi anil suhu tinggi, perawatan panas, permukaan sing rusak ing sandblast lan disemprot karo cat anti-korosif.
    Sistem kontrol nganggo layar sentuh PLC Jepang lan Inggris kanggo operasi sing gampang lan produksi kanthi otomatis.
    Bagéan mesin sing berkualitas lan stabil, kaya katup kursi amba Burkert Jerman.
    Ngirit energi kanthi ukuran mesin sing dirancang kanthi apik, garis pipa kanggo nyadari tekanan uap cepet mundhak lan mudhun.
    Drive hidrolik aliran dhuwur kanthi silinder hidrolik dobel, sing ndadekake mesin bisa mlaku terus lan dikunci kanthi kenceng.
    Mesin kasebut bisa dilengkapi sistem vakum bawaan, lan uga ana akses menyang sistem vakum pusat.
    Ruang pakan dobel kanggo panganan cepet kanggo nyepetake wektu siklus.
    Katup saldo kanggo ngontrol uap sing stabil.
    Sikil mesin sing dilapisi seng iku opsional kanggo pelanggan kanggo nginstal mesin ing lapangan khusus.
    Kaki lan platform mesin ora opsional.