Mesin Nglereni

  • Auto Block Cutting Machine PSC2000-6000C

    Mesin Nglereni Blok Otomatis PSC2000-6000C

    Fitur utama 1. Mesin kalebu kabeh kaluwihan mesin tipe A, kanthi struktur sing kuat, trafo kapasitas gedhe, kontrol frekuensi kecepatan motor, lsp piranti sing ngatur. Akeh kabel sing nglereni, kacepetan lan voltase bisa disetel.  
  • Block Cutting Machine PSC2000-6000A

    Blok Mesin Nglereni PSC2000-6000A

    Fitur Utama 1. Awak mesin nggunakake tabung lan baja persegi sing kuat, kanthi struktur sing kuat, penampilan sing apik 2. Mesin duwe alat horisontal, vertikal, lan nglereni, telung arah nglereni 3. Mesin nggunakake kontrol frekuensi kacepetan motor, akeh kacepetan gerakan sing luwes, lancar lan swara sithik 4. Mesin nggunakake trafo 10 KVA, sawetara nyetel amba, kacepetan nglereni cepet
  • CNC Cutting Machine PSC2000-4000D

    Mesin Nglereni CNC PSC2000-4000D

    Fitur Utama 1. Mesin pigura utama sing disambungake karo baja sing kuat lan macem-macem perlengkapan khusus, gerakan stabil, kontrol kanthi akurat Mesin iki cocog kanggo nglereni grafis khusus, ngontrol akurasi dadi 0,5 mm 3. Mesin nggunakake trafo 3 kw, liwat regulator voltase elektronik, voltase output 0-70 v bisa disetel, bisa dipasang 20 kabel, ngethok 20 PC sing padha pola ing wektu sing padha 4. Mesin ...