Mesin Cetakan Bentuk Otomatis (Jinis Efisien Dhuwur)

Katrangan singkat:

1. Mesin kanthi struktur sing kuwat.
2. Gunakake kontrol layar PLC lan tutul, mbukak kanthi otomatis.
3. Gunakake sikil sing kuwat kanggo ngganti platform ing pabrik pelanggan.
4. Vakum efisien dhuwur kanggo nggawe produk sing apik.
5. Gunakake basa operasi sing beda-beda, luwih gampang digunakake kanggo buruh.
6. Loro hopper vertikal kanggo ngisi bahan kanthi luwih cepet.
7. Gunakake bagean sing apik.


Detail Produk

FAQ

Tag Produk

Fitur Utama

  1. Mesin nggunakake struktur sing kuat, biasane nggunakake pelat baja kekuatan ketebalan 20 mm Q345. Plat mesin lan sistem pipa kanthi galvanis panas, mula ora gampang karat
  2. Mesin nggunakake pitungan ukuran paling apik lan sistem pipa sing jelas, supaya tekanan cepet lan nyuda proses tekanan. Mesin nggunakake katup saldo sistem uap lan kontrol sensor tekanan, kontrol PID saengga mesin duwe pemanas lan hemat energi sing akurat, wektu panas sing luwih cepet, kanthi cepet ningkatake kacepetan mlaku
  3. Mesin nggunakake kontrol PLC, operasi layar tutul, sistem kanthi proteksi diri lan sistem alarm, komponen listrik nganggo merek terkenal internasional, njamin operasi sing aman
  4. Mesin wis apik banget ing segel, kabeh konektor cepet nggunakake sealant cair kanggo nutup segel, nggunakake tabung nilon tinimbang tabung PU tradisional, ndawakake umur layanan lan kanthi efektif bisa nyegah kebocoran udara, kanthi ngirit energi luwih akeh
  5. Mesin vakum nggunakake piranti pendinginan semprotan, mesin sing digunakake biasane nggunakake pendingin vakum banjur adhem banyu. Mesin kasebut luwih cepet digunakake lan konten lembab produk kurang saka 8%
  6. Mesin Welleps kanthi hopper dobel, bisa ngasilake rong produk kerapatan beda-beda sekaligus, Hopper dirancang khusus, bisa njaga tekanan kanthi tenanan




  • Sedurunge:
  • Sabanjure:

  • Tulis pesen sampeyan ing kene lan kirimake menyang kita