Mesin EPP / ETPU / EPO otomatis

Katrangan singkat:

Mesin cetakan bentuk EPP

Konstruksi baja padat sing diolah kanthi anil suhu tinggi, perawatan panas, permukaan sing rusak ing sandblast lan disemprot karo cat anti-korosif.
Sistem kontrol nganggo layar sentuh PLC Jepang lan Inggris kanggo operasi sing gampang lan produksi kanthi otomatis.
Bagéan mesin sing berkualitas lan stabil, kaya katup kursi amba Burkert Jerman.
Ngirit energi kanthi ukuran mesin sing dirancang kanthi apik, garis pipa kanggo nyadari tekanan uap cepet mundhak lan mudhun.
Drive hidrolik aliran dhuwur kanthi silinder hidrolik dobel, sing ndadekake mesin bisa mlaku terus lan dikunci kanthi kenceng.
Mesin kasebut bisa dilengkapi sistem vakum bawaan, lan uga ana akses menyang sistem vakum pusat.
Ruang pakan dobel kanggo panganan cepet kanggo nyepetake wektu siklus.
Katup saldo kanggo ngontrol uap sing stabil.
Sikil mesin sing dilapisi seng iku opsional kanggo pelanggan kanggo nginstal mesin ing lapangan khusus.
Kaki lan platform mesin ora opsional.


Detail Produk

FAQ

Tag Produk

EPP 生产 线

EPP (Polipropilen sing Ditambahi) 即 高 发泡 聚丙烯 , 是 一种 性能 卓越 的 高 结晶 型 聚合物 / 气体 复合 材料 , 以其 独特 而 优越 的 性能 成为 目前 增长 最快

 性能 :

  1. 能量 吸收 : 由于 EPP 制品 具有 特殊 的 泡 孔 结构 , 其 通过 泡 孔 中 气体 PP 和 压缩 来 吸收 逸散 能量 , 具有 优异 抗压
  2. 使用 : EPP 制品 柔韧 性 好 , 可 反复 使用 , 不易 破碎

EPP (Expand Polypropylene) minangka salah sawijining bahan komposit polimer / gas kristal kinerja tinggi, kanthi kinerja sing apik kanggo dadi bahan perlindungan lingkungan lan isolasi paling cepet.

Kinerja Utama

  1. Penyerapan energi: amarga produk EPP duwe struktur pori gelembung khusus, bisa nyedhot energi saka njaba kanthi efisien, lan bisa anti-pencet kanthi apik.
  2. Daur-ulang: Produk EPP keluwesan sing apik bisa digunakake bola-bali, ora gampang rusak.

 领域

EPP 制品 应用 应用 制品 广泛 广泛 PP PP PP PP PP PP 制品 PP PP PP PP PP PP PP

Bidang Aplikasi  

Produk EPP sing akeh digunakake ing industri mobil, kayata bumper mobil, inti shockproof sisih mobil, lawang, kursi mobil safety canggih, lsp.

 Produk :

tower60x40_1_7 comfort IMG_20180409_123420 IMG_20180409_123847 IMG_4594 13 9 IMG_20180409_123733 14

Mesin cetakan bentuk EPP

FUNGSI UTAMA MESIN IKI

Kanggo nampung karo macem-macem produk ukuran, mesin injeksi iki nduwe kisaran cetakan, min, ukuran udakara 600 × 800 mm lan maks. Ukurane nganti 1200 × 1400 mm. Mesin iki dilengkapi sistem hidrolik rong langkah, sistem panganan sing dikompresi, lan sistem energi pusat, damper relief, tangki banyu tekanan, sistem kondensasi, sistem kontrol komputer, sistem kontrol proses digital lan ruang uap.

STRUKTUR MESIN

Sistem iki ora mbutuhake pelumas. Silinder hidrolik dipasang ing rong sisih kiamat kanthi kekuwatan clamping cetakan. Kubah stainless bisa nahan panas. Bukaan cetakan lan nutup cetakan dikelola dening sistem komputerisasi sing bisa njamin akurasi panganan sing paling apik. Gerakan ejeksi cetakan dikendhaleni dening sistem ejeksi kanggo nyedhiyakake produk presisi kualitas paling apik sajrone proses ejeksi.

LAYOUT MESIN IKI 

Mesin iki dirancang minangka ruang terbuka telung dimensi. Desain ruang terbuka iki bakal nyepetake proses pangowahan cetakan lan operator bisa ngganti cetakan saka sisih ngarep, mburi, lan rong sisih mesin iki. Uga, mesin iki bisa dilebokake langsung ing lemah tanpa nyetel platform apa wae. Kanggo keamanan operator, mesin iki dilengkapi lawang keamanan lan sistem keamanan.

SISTEM CAMPURAN

Cetakan iki digawe kanthi format piring telu. Energi liyane bisa dilindhungi undhang-undhang tanpa kiamat, mula piring pelat bisa dimanfaatake kanthi akeh. Pin pimpinan lan pistol semprotan dipasang ing piring obah cetakan kanggo keamanan operasi. Kanggo nyuda wektu idola, sistem iki nyedhiyakake instalasi cetakan lan sistem pangowahan sing luwih cepet.

SISTEM HIDRAULIK

Sistem hidrolik rong langkah nyedhiyakake rong pilihan kacepetan (cepet lan alon) kanggo nutup jamur lan mbukak mould. Uga, wektu pangolahan dikurangi.

SISTEM ENERGI TENGAH

Mesin iki duwe set lengkap sistem energi pusat sing diproduksi dening perusahaan kami Kabeh uap lan udara sing dibutuhake sajrone proses injeksi dikendhaleni katup sistem energi pusat. Sistem iki bakal nyedhiyakake asupan udara sanajan lan bisa diatur kanthi luwih gampang. Sistem uap tekanan rendah iki dirancang kanthi pipa lan katup sing tambah bisa nyedhiyakake kahanan kerja sing paling apik.

DAMPER PENGANGKUTAN TEKANAN

Penyesuaian tekanan energi iku penting banget. Ing tekanan uap sing luwih dhuwur, wektu produksi bakal luwih suwe lan nggunakake luwih akeh energi. Nanging, produk pungkasan bisa uga cacat lan tampilan permukaan produk bisa uga kena pengaruh nalika tekanan kurang banget. Fungsi peredam relief nalika ngeculake cetakan lan dadi panas cetakan kasebut. Udara sing dikompres digunakake kanggo ngisi lan damper iki bakal nyuda panggunaan energi lan nyedhiyakake produk berkualitas tinggi.

TANGKU AIR TEKANAN

Mesin kasebut dilengkapi siji set hank meksa tekanan sing duwe rong entri liyane kanggo banyu adhem lan kondensat.

SISTEM VACUUM

Sistem vakum dilengkapi pompa Vacuum Cincin Cair lan kondensor sing nyedhiyakake kekosongan sing luwih efisien. Tanpa langkah pangatusan ekstra, kita bisa nyepetake injeksi ing sistem vakum iki. Ejeksi cetakan gampang dirampungake lan ngirit luwih akeh energi.

SISTEM KAWAL KOMPUTER

Mesin injeksi iki dilengkapi karo sistem kontrol komputer sing nduwe fungsi editor lan ekspansi. saben langkah operasi pancen dikendhaleni dening deteksi kesalahan sistem komputer iki lan indikasi ditampilake ing layar Saben model diinstal karo sistem komputasi iki sing nuduhake prosedur, setelan wektu lan prioritas kontrol katup tekanan bakal nemtokake tekanan.

J 可 根据 客户 要求 提供 定制 机型

Kita bisa ngrancang mesin miturut syarat detail pelanggan.


  • Sedurunge:
  • Sabanjure:

  • Tulis pesen sampeyan ing kene lan kirimake menyang kita

    Kategori produk