Babagan Kita

wef

WELLEPS Technology Co., Ltd. dununge ing kutha Hangzhou sing apik. Perusahaan kami fokus ing pengembangan lan manufaktur mesin lan cetakan EPS / EPP / ETPU luwih saka 15 taun. Mesin kasebut kalebu EPS pra-expander, mesin cetakan bentuk EPS / EPP / EPO / ETPU, mesin cetakan blok EPS, mesin pemotong, cetakan, lan liya-liyane. Perusahaan duwe tim profesional kanggo nyedhiyakake desain mesin, produksi, lan layanan purna jual.

Kita wis adol mesin menyang luwih saka 50 negara kalebu Amerika Selatan, Afrika, Timur Tengah, Asia, lsp.

Kualitas mesin minangka gesang kita, kepuasan Pelanggan minangka tujuane! Kita dipercaya sampeyan milih Welleps bakal menang ing mangsa ngarep!