Blok Mesin Nglereni PSC2000-6000A

Katrangan singkat:


Detail Produk

FAQ

Tag Produk

Fitur Utama

1. Awak mesin nggunakake tabung lan baja persegi sing kuat, kanthi struktur sing kuat, penampilan sing apik

2.Mesin duwe piranti horisontal, vertikal, lan nglereni, nglereni telung arah

3.Mesin nganggo kontrol frekuensi kanggo kacepetan motor, kacepetan sing bisa diatur, gerakan lancar lan gangguan swara

4. Mesin nggunakake trafo 10 KVA, sawetara nyetel amba, kacepetan nglereni cepet


  • Sedurunge:
  • Sabanjure:

  • Tulis pesen sampeyan ing kene lan kirimake menyang kita