Pre-Expander Otomatis

  • SPY70\90\120 Continuous Pre-expander

    SPY70 \ 90 \ 120 Pre-expander Suwine

    Fitur Utama 1.Feeding, expander, filtrating, crushing, transportasi menyang silo kanthi otomatis 2. Kanthi ekspansi kaping pisanan lan kaloro, kaping pisanan ngisi adopsi piranti konversi konversi frekuensi, njamin kestabilan panganan 3. Umpama seragam, kisaran kepadatan busa yaiku 6- 35g / l 4. Bahan laras ing njero lan njaba, pengeringan amben cairan sing digawe saka waja tahan karat, kanggo njaga panggunaan sing awet lan kinerja stabil 5. Piranti proteksi listrik 6. Adopt tutup nyuda Jepang
  • SPJ50\70\110\130\150\160 Automatic Batch EPS Pre-expander

    SPJ50 \ 70 \ 110 \ 130 \ 150 \ 160 Otomatis Kumpulan EPS Pra-expander

    Fitur Utama 1.Feeding, expander, filtrating, transportasi menyang silo kanthi otomatis 2.Sistem busa dikendali kanthi tekanan nyuda katup lan katup kursi Angle, kanggo nggayuh pemanas sing akurat 3.Sistem pengukuran nggunakake sistem timbang elektronik, kontrol sensor level material, supaya bisa ngontrol Kapasitas bahan umpluk, kanggo mesthekake manik-manik busa 4.Gunakake kontroler PLC lan layar tutul, entuk operasi otomatis sing akurat 5.Fresh bar sing digawe saka waja tahan karat. Komponen listrik, katup ...