Mesin Moulding Bentuk Otomatis Kanthi Vakum

Katrangan singkat:


Detail Produk

FAQ

Tag Produk

Fitur Utama

1. Awak alat nggunakake baja kekuatan dhuwur sing dipasang gandheng, sawise proses tempering, proses pasir, kanggo mesthekake mesin duwe struktur sing kuat, ora bisa teyeng lan nambah umur kerja mesin

2. Alat nggunakake Mitsubishi PLC (kontrol sing bisa diprogram) lan kontrol layar tutul Schneider. Proses produksi kabeh digunakake kanthi otomatis.

3. Mesin kanthi sistem pakan tekanan dhuwur, cetakan panganan kanthi cepet, mesin bisa nginstal 36 pcs ngisi bedhil

4. Mesin kanthi sistem vakum, bisa nggawe siklus siklus luwih cendhek, adhem luwih cepet, lan nyuda konten lembab produk, saengga produk produke 8% utawa luwih endhek

5. Mesin nggunakake silinder dobel kanggo pigura ejector, tumindak kanthi lancar lan koordinasi kerja, supaya ora ngrusak produk nalika ngetokake

6. Sistem pipa mesin nggunakake katup saldo lan kontrol sensor tekanan, kontrol PID saengga panas panas cepet, konsumsi energi luwih murah

7. Sistem hidrolik kanthi drive tekanan hidrolik aliran gedhe, gerakan cepet, cetakan kunci malah, gangguan swara lan hemat energi, lsp

Produk:

fe dv

we wefwe

sd wef


  • Sedurunge:
  • Sabanjure:

  • Tulis pesen sampeyan ing kene lan kirimake menyang kita